Könyvuniverzum

Stephanie Garber: Volt egyszer egy összetört szív

2022. november 18. - Könyvuniverzum

A szívfájdalom igen veszedelmes. Hajlamosak vagyunk olyan dolgokat tenni miatta, amit egyébként soha nem tennénk.

 volt_egyszer_egy_osszetort_sziv.JPG

Egy Fátumba beleszeretni is nagy hiba. Még akkor is ha a legjobbképűbb valaki, akit csak ismerünk. Megbízni benne pedig még nagyobb ostobaság. Mégis sokan megteszik. Evangeline is így tesz. Egy szívfájdalom miatt alkut köt Jacks-sel a Szívek hercegével. És ez természetesen végzetes események sorához vezet.

Ez a történet ötvözi a tündérmeséket az izgalmas letehetetlen nyomozós sztorikkal. Egy gyilkosság, rengeteg ármány, hazugság és mindehol varázslat. És egy Fátum, akiről kiderül, hogy valahol nagyon is szerethető. Jacks ebben a részben - feltételezem, hogy sok más olvasóhoz hasonlóan - a kedvenc Fátumom lett.

Nem számítottam arra, hogy a Caraval sorozat után az írónő egy még jobb dologgal rukkol elő, de az az igazság, hogy nekem ez a könyv sokkal jobban tetszett, mint a Caraval bármelyik része, pedig azokat is nagyon kedveltem.

Szóval alig várom a folytatást.

Korábban a Caraval könyvekről is írtam, ITT olvashatod el. 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm ha hírét viszed, további friss tartalmakért kövess az Instagramon  valamint a Facebookon is, ahol még sok mindent megtalálsz.

 

süti beállítások módosítása